Escudelleta d’estiu

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Cebes
  • 2 Carbassons d’estiu (color verd clar amb ratlles difuses). També poden ser “normals”.
  • 3 Patates
  • 100 g d’arròs
  • Sal
  • 2 l d’aigua
  • 1 Branca de menta fresca
  • Oli d’oliva

4 racions

Elaboració

Pelem les patates i les cebes.
Rentem els carbassons i els traiem el mànec, no cal que els pelem.
Ho tallem tot a dauets i ho posem a bullir amb l’aigua i sal.
Al cap de 30 minuts, hi afegim l’arròs i ho coem tot junt 20 minuts.
Al acabar, la deixem reposar perquè quedi a temperatura ambient, no es posa a la nevera.
Per refrescar més l’escudella, hi posem una branca de menta fresca.
Ja es pot servir, amb un raig d’oli per sobre (opcional:pebre negre mòlt).

55min


Recepta de cuina de Escudelleta d’estiu
L'escudella acabada a l'olla.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Escudelleta d’estiu
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2660 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: