Escudelleta d’estiu
Categoria:
Sopes i cremes
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Cebes
- 2 Carbassons d’estiu (color verd clar amb ratlles difuses). També poden ser “normals”.
- 3 Patates
- 100 g d’arròs
- Sal
- 2 l d’aigua
- 1 Branca de menta fresca
- Oli d’oliva
4 racions
Elaboració
Pelem les patates i les cebes.
Rentem els carbassons i els traiem el mànec, no cal que els pelem.
Ho tallem tot a dauets i ho posem a bullir amb l’aigua i sal.
Al cap de 30 minuts, hi afegim l’arròs i ho coem tot junt 20 minuts.
Al acabar, la deixem reposar perquè quedi a temperatura ambient, no es posa a la nevera.
Per refrescar més l’escudella, hi posem una branca de menta fresca.
Ja es pot servir, amb un raig d’oli per sobre (opcional:pebre negre mòlt).
55min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2660 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.